» Jävla surkärring!!!

Jävla kärring till granne!!!! Henrik har berättat att han har haft väldigt mycket problem med henne tidigare. Hon har tidigare till exempel kastat en liten sten på fönstret så att det har blivit ett litet stenskott.

Nu när jag skrev det förra inlägget hade jag på tv:en samtidigt och hon gick helt plötsligt loss där uppe!! Först trodde jag hon spikade upp en tavla eller något, men ganska snabbt förstod jag att hon hade fått DAMP där uppe när hon började dunka i väggar, golv och elementen!! Jag hade volym 12 som vi alltid brukar ha, med då sänkta jag till 6! men hon höll på där uppe så jag trodde hon hade sönder hela lägenhet! Jag tänker fan inte sänka mer, jag ska väl höra tv:en!! Jag blev så jävla förbannad på henne att jag var såååå nära att gå upp och fråga vad fan hon höll på med och höra om det verkligen hördes upp och att hon skulle hänga med ner och lyssna på min volym. Hade jag vetat vad hon heter och varit säker på rätt dörr hade jag gjort det! Jävla surkärring!!
Återstår att se ifall hon får något mer anfall där uppe!
Kanske dags för att hon och gubben släpper till lite, uppenbarligen mycket spänningar i kroppen! :P


Mli
22 Mars, 2011 - 22:54 / BLOGG: http://missmli.devote.se

Hej Jenny! Åh herre Gud vilken jobbig tant, har också haft problem med grannar i vår förra lägenhet sä vet hur de känns! Hoppas allt är fint med dej, eller de ser jag ju att de är, är inne o kikar på din blogg då o då och du ska veta att jag är jätte glad för din skull att du trivs i Sthlm och har träffat kille och ett grymt jobb!! Kommer ihåg när vi va o fika innan du hade flyttat och du sa att du skulle vilja flytta till en storstad och att du ville jobba i butik. Nu är du där!! Du har verkligen lyckats!! Så grattis eller va säger man! :) massa kramar från mej!

Susanna
23 Mars, 2011 - 22:54

Hatar dessa kærringar!! Skaffa ett liv, hade oxå någon efter mig nær jag bodde dær ett kort tag. Orka klaga! Skaffa hobby! Skaffa liv! ;)

JENNYLICIOUS
24 Mars, 2011 - 22:54

Hej Emelie :) Det var inte igår. Kul att höra från dig. Jo det är toppen med mig. Hoppas allt är bra med dig och lilla familjen? mycket nu som händer förstår jag:) Mys! Jaquline är verkligen super söt! ha det fint! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo