» Dagen D, Olympia Amature

Klockan 09 stod vi utanför och väntade på att dörrarna skulle öppnas. Antonia skulle upp på scenen tidigt då hon lade sitt sista spaytan lager direkt, medan jag letade reda på en bra plats backstage. 


Benen i högläge låg vi och väntade på att få börja ladda och pumpa upp ordentligt inför scenen. 


Det blev som vanligt lite ändringar i körschemat, men allt gick bra ändå. Antonia kör den kortade klassen och jag i mellanklassen -168cm, vilket är skönt så vi slipper fajtas om guldet😉


Det var ganska så tätt mellan mig och Antonia, så när Daniel hjälpt Antonia med att pumpa upp och tagga till så var jag själv och fixade. 

Sen var det även min tur att börja tagga och pumpa. Men jäklar vad tungt det var, som ett riktigt tungt axelpass 😅 


Eftersom jag och Antonia tävlade så tätt inpå varandra så var det lite svårt att dela på Daniel, men jag klarar mig för det mesta själv.
Dock var det många som engagerade sig och hjälpte till med både pumpa upp, kolla poseringen, ladda och motivera. Så tack snälla ni, Nober, Jojje, Tina, men speciellt stort tack till Jones Ahmad som var hos mig hela tiden och hjälpte mig på bästa sätt, tusen tack!! 



Det var en otrolig känsla att stå där på scenen när det var pris utdelning och dom ropade upp tjej efter tjej och jag blev själv kvar!! Jag vann!!! Helt magiskt och fortfarande inte förstått det! 


Det var inte klart där, för nu skulle jag dessutom möta dom andra vinnarna i dom andra klasserna i en overall. Dock fick vi vänta väldigt länge, vet inte hur länge men säkert 2-3timmar. Vi var sist upp av alla tävlande, otroligt segt.

Det var många som kom fram till mig backstage som visste vem jag var, dom följde mig på Instagram/Facebook. Känns också fortfarande lustigt att folk vet vem lilla jag är, men såå kul, boostar mitt självförtroende ännu mer. Även tjejerna som jag mötte i overallen sa att dom såg upp till mig och följt mig läge och att dom tyckte det var roligt att dela scenen mig mig 🙈😍

I overallen var det spanjorskan från långa klassen som tog hem det, hon var otroligt fin!! 
Såklart hade jag velat vinna den också, vilket hade gett mig ett proffs kort, men raka domar ettor i min klass är jag sjukt stolt och glad över!






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo