» Alla hjärtansdag

Denna veckan har jag krigat på hårt med träning, cardio och hålla mig till kostupplägget 😃💪 känns till och med bra,  nu äntligen har jag kommit in i tävlings modet! Jag kör cardio varje morgon 40-45 min på cyckel eller gång i lätt uppförsbacke, lutning 4% därefter har jag kört 20 min jogg/intervaller beroende på energi. Har också kört lite mage och stretch efter cardion. Därefter springer jag hem till min gröt! 


I måndags jobbade jag sovande jour och dagspasset på tisdagen, gillar det passet för man sparar lite resväg som är 1 1/2 timme dörr till dörr för mig. Jsg har heller inga problem att sova borta då länge tjejerna på hemmet låter mig sova :) 


När jag hade jobbat klart passet åkte jag direkt till Sats Odenplan och möttt upp Felix för ett benpass, vilket gick grymt bra! 
Körde 5rep raka mark på 120kg! 😅💪

Det var även alla hjärtansdag men vi båda är på diet så vi bestämde att vi har lite mysigare på kommande lördag istället. Vk handlade lite mat på vägen som jag skulle göra en god ceasarsallad på räkor. När vi kom hem låg det en överraskning på bordet som Felix hade fixat så fint! 😍❤ blev glatt överraskad! Älskar dig! Det var en paket med ett super fint nattlinne och runt det låg även min favorit choklad, men som jag dock får vänta tills lördag stt äta. 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo