» 8-rätters avsmakningsmeny på Operakällaren med älskling

I fredag bjöd Felix mig på 8 rätters avsmakningsmeny på Operakällaren för att fira min tävlingssäsong. Jag kan inte beskriva med ord hur fantastisk kväll vi hade! Absolut den mest romantiska middagen/upplevelsen jag fått uppleva.

Kl.19.15 hämtade en taxi upp oss och det hela startade lite roligt då Felix hoppar in i taxin och uttrycker sig med chockande ögon
-Åhh neej!
Felix spräckte sina kostymbyxor precis under rumpan o tvärs över baksidan 😅😂😂 jag skrattade lite försiktigt och sa att det finns inget vi kan göra åt det nu, utan vi får skratta åt det ich göra till en roligt story istället. Dessutom sundes det inte om man inte böjde sig och tittade efter det.

När vi kom dit blev vi välmottagna och satte oss till bords. Vi fick tre små rätter och champagne innan dom åtta avsmaknings rätterna.

Servicen vi fick var det verkligen världsklass på, absolut bästa jag fått. När jag skulle på damernas följde dom mig vägen och när jag kom tillbaka var dom snabba med att skjuta in stolen. Ny servett låg på bordet när man kom tillbaka också.

Presentationen av både vinet och maten var även det imponerande. Riktigt kul att få veta lite extra om varje vin dom serverade. Vi fick också en kopp te som kom rykandes, smakade jätte gott och passade fint som en liten paus i avsmakningsmenyn.

Jag kan säga utan tvekan att allt smakade fantastiskt gott! Även brödet som vi fick så mkt vi ville av var jätte gott! Speciellt det som var doppad och bakad i ankfett, väldigt saftigt o smakrikt!

Dessert vinet och desserten gifte sig otroligt fint i munnen som som andra rätterna.

Vi fick även en liten suprice efter avsmakningsmenyn. Dom bjöd på marshmallows som vi fick grilla vid bordet och även jätte goda praliner.

Som jag skrev tidigare, jag kan inte sätta ord på denna kväll och kan heller inte tacka Felix tillräckligt för denna oförglömliga kväll tillsammans med dig! Du är underbar, älskar dig otroligt mycket! ❤️




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo