» Mot Alingsås & möte med landslaget

Att få bli uttagen till svenska landslaget i fitness & bodybuildning, känns som en dröm, men det var just den drömmen jag fick uppleva! :) så glad och stolt över det och jag hade så jäkla skoj! Hela helgen var fantastisk!

Jag skulle dock starta fredag morgon med en lättare morgon promenad gör att gå igång systemet när jsg börjat kolhydratsladdat, men försov mig ich vaknade stax innan 8!! Kl.8.30 var jag redan på väg till tåget och var tillomed tidig:) där mötte jsg upp Therese och Ida som planerat och vi hade en trevlig resa mot Alingsås där nordiska mästerskapet hölls.

Min tävlingsladdning :)
Ida, jag & Therese på tåget mot Alingsås
Ida & jag myser med fötterna i högläge på tåget

När vi kom fram låg Grand Hotell på andra sidan gatan, klockrent! Jag var jätte trött och gick o lade mig i den sköna sängen efter jag käkat mitt mål som jag åt varannan timme.

Vid 17-tiden var det möte med landslaget då vi även fick våran overall och sedan gick vi till inregistreringen.Resten av kvällen gick till att ladda och slappa. Jag, ida och Therese kollade lite på idol, sen kom Micke, min coach, då gick jsg till mitt rum så vi kunde börja läggs färg. Även min roomie, Emelie som också är min teamie från team Forever Fit By Betterbodies och Heléne Ahlson var på rummet. Vi myste till det med vin och riskakor innan läggdags 😃🎉

Team sweden
Jag & Antonia
Jag & Therese på inregget
BF girls
Emelie, Heléne & Micke
Emelie & jag njuter av sista glas vinet innan sovdags



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo