» Överrasknings fest för Lotta och mys med familjen

Torsdags kväll efter Felix slutat jobbet rullade vi ner mot Tidaholm. Vi tog några pauser på vägen och var framme vid 23-tiden. Då åkte vi och hämtade mamma som var på Stadshotellet på räkfrossa med jobbet. Vi socialiserade oss lite, men blev sängen ganska snabbt.

Fredag morgon började vi med ett pass på Tidaholms hälsocenter, där träffade vi även på Carina :)

Lunchen åt vi tillsammans med mamma på Julius innan vi rullade vidare till syrran i Karlsborg.

Även pappa och Carina kom lite senare. Vi hade en jätte trevlig kväll, grillade och spelade ett spel som jag köpte med mig till Calle som nyligen fyllt 30. Spelet gick ut på att man ställde en fråga ex. Har du sagt -kör försiktigt, bättre att komma sent än aldrig. Beroende på om du svarar ja eller nej så samlar man ihop poäng och sen räknar man ut hur gamal man är. Kan ju berätta att det gav en hel del diskussioner och skratt :)

Tidigt på lördagmorgonen var jag och Therese uppe på promenad med Daisy, 1 1/2 timmes promenad gick väldigt snabbt. Vi hade tänkt att springa en liten bit också, men våra munnar gick i ett och vips så var vi hemma :)

Efter frukost och dusch åkte vi till Leklandet i Skövde och lekte. På vägen stannade vi även på ett godisbutik, slutade på 1 1/2kg godis som självklart bara jag och Therese käkade upp på kvällen 🙈

Vid 17-tiden åkte jag och Felix till Hjo på överrasknings middag för Lotta som tagit Examen. Det var hennes bror som hade arrangerat det och det bjöds på tilltugg, dryck och tårtor. Jag träffade gamla kompisar som jag inte träffat på 10år, dock tyckte jag dom var detsamma förutom att dom hade små knottar vid fötterna :)

Vi var hemma igen till kvällen och såg en film med Therese o Calle och käkade upp allt godis haha.
Jag och Felix fick bo i deras husvagn som dom har på gården tills dom ska åka ut med den, jätte mysigt! Jag sover som en bebis i husvagn.

Kl.07 var jag och Therese på gymmet i Karlsborg och körde ett booty pass :)

Efter frukosten åkte vi ut med fyrhjulingarna och fikade. Dock öppnades himlen så vi fick ställa oss under en gran o fika, jätte mysigt :)

Innan vi åkte hem till Stockholm igen så hälsade vi även på pappa och Carina. Fick Felix se vart jag växt upp och pappa fick skryta om sina bilar och garage som han byggt upp och tävlat med 😉 jag är stolt över dig pappa ❤️

När vi kom hem kände jag mig lite tom, haft så himla mysigt hemma hos familjen och saknar dom redan! Jag och min syster har fått så fin relation, kan prata om allt! Jag önska verkligen att jag bodde närmre så man bara kunde bjuda hem varandra på en middag, ta en promenad eller ett träningspass ihop. Älskar dig Therese! ❤️



Therese
11 Juli, 2016 - 16:15

Åh😍 jag känner precis likadant, jag älskar dig och längtar tills vi ses igen!😚


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo