» Julhelgen

Jag har haft en super mysig jul med mina kära och nära. Jag och Felix åkte ner till Tidaholm på fredagen (uppesittar kvällen) efter Felix slutat jobbet. Vi kom fram vid 21-tiden och köpte med oss kebab till mamma och myste där tills pappa och Carina kom hem julmys med Tobbe (carinas son) och hans tjej. 


Tidigt på julaftons morgon har jag och Carina som tradition att träna, denna gången hängde även pappa på :) Felix hade dock fått halsont under natten och fick ligga kvar o sova.

Vi fick till ett riktigt bra pass axlar, både pappa och Carina krigade på ordentligt! 
Pappa han krigade på hårt för att hänga på mina vikter haha 😜💪 ser vart jag har fått min "jävlaranammar" ifrån 😃

Julafton firade vi hos min syster Therese & Calle, vi var hela familjen och även calles familj, jätte mysigt och med massa gott! 


Jag och Therese hade bakat en hel del julgodis som vi dukade fram efter maten, det var inte mycket som var kvar mot kvällens slut 😅😂


Klockan 15 var vi bänkade framför kalle-anka som nästan hela Sveriges befolkning 😃 därefter kom tomten till oss och delade ut julklappar till dom barn som varit snälla, jag fick också julklappar 😜


Jag och pappa har även en egen battle då vi kör armbrytning, haha han vann första gången, men jag vann förra året så det stod 1-1. Han sa efter den omgången att han skulle börja träna ordentligt och slå mig denna gången, det han glömde är att jag också tränar ganska hårt;) jag vann med 16 sekunder så 2-1 till mig 😜💪 däremot testade vi vänstern och då vann han haha. Kommer klipp på detta.


Jag höll mig till endast en snappa tidigare vi lunch så jag fick vara chaufför. Jag och Felix sov hos pappa och Carina även julafton. Jag fick med mig både pappa och Carina tidigt på juldagen också för ett träningspass. Riktigt bra pass bröst och triceps, sen satt frukosten extra fint i kistan. 

Innan vi åkte vidare till Felix familj i Rättvik så stannade vi till hos Therese och Calle, lekte lite med barnen och käkade rester :) 


Vi kom upp till Felix mamma vid 20-tiden och myste lite innan läggdags.

Annandagen kände sig Felix lite bättre, så vi åkte o tränade efter frukosten, även Elisabeth hans mamma hängde med, men körde sitt race. 
Dock kände inte jag mig bra, hade smärta i armbågarna efter armbrytningarna, så jag ställde mig på cardio maskinen en stund istället.

På kvällen spelade vi bowling med Elisabeth, Felix bror Aleksander och hans fru o son Eli. 
Det var väldigt längesen jag spelade bowling, en väldigt rolig aktivitet som vi avslutade med burgare på restaurangen bredvid. 


På tisdagen tog vi en skön sovmorgon innan mysig frukost. Vi hade riktigt sköna mysiga dagar i Rättvik då vi bara kopplade av utan några måsten.


Vi tog även en promenad med Felix pappas hund vid lunch, sen åkte jag även och körde cardio på gymmet för att delvis hålla igång förbränningen, men också för att få ut lite energi då jag lätt blir rastlös av att bara mysa trots att jag tycker det är väldigt skönt. 


på kvällen samlades alla hemma hos Elisabeth. Alexander fixade maten medan vi andra drack cava, lekte med Eli men hjälpte till lite också givetvis 😊

Det blev älgfile, rotfrukter och en super god sås som jag måste få receptet på.

Onsdagen hade vi en tidig pannkaksfrukost då även Alexander och Eli sov kvar. Efter frukosten åkte jag och Felix hemåt till Stockholm. 

Kort sammanfattning, en riktigt mysig julhelgens dom käraste! ❤




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo