» En helg med familjen

Fredag kl.8.15 gick mitt tåg till Skövde. Måste erkänna att jag verkligen gillar att åka tåg, sån otrolig avkoppling! Jag var dock fortfarande väldigt trött ochvdlitrn efter ben passet dagen innan. Så jag käkade lite på tåget sen sov största delen av resan.

Lite pump i benen och go träningsvärk känns när man suttit stilla länge 

Jag kom fram vid 11-tiden till Skövde och då hämtade mamma och Therese med barnen o hämtade mig. Vi tog en sväng inne i Skövde, handlade lite som behövdes inför morgondagens dop och käkade lite. Kocken var väldigt snäll som gav mig extra potatis och kyckling utan kostnad ;) 


Sen åkte vi hem till Therese och då fick jag träffa mig hjärta, Belladonna. Hon har fått bo där sen i julas för att jag behövde lite tid. Så glad hon blev att se mig och följde efter mig som en svans hela tiden. Väldigt kul och se hur snabbt barnen vuxit, mina små söta älskade fadderbarn :) 




När Calle kom hem vid 4-tiden åkte jag ich Therese in till Karlsborg och skulle träna. Jag var dock fortfarande väldigt sliten, så jag piskade istället på Therese så hon fick kötta på ordentligt och det gjorde hon! Inget gnäll här inte, riktigt bra krigat! 



På kvällen kom mamma förbi också så fixade vi tacos, kollade på let's dance och pysslade med servetterna. Jätte mysigt! 








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo