» Sista dagen i Turkiet

Sista dage och deg köndes lite vemodigt, men samtidigt som vi avslutade denna semester veckan i Turkiet på topp! För 1 vecka är precis perfekt. 

Sista dagen och jag unnade mig en god Magnum glass som jag inte sett i Stockholm. Den var super god! Senare på eftermiddagen så började det faktiskt att regna lite, men det var ändå dags för oss att bege oss hemåt. Vi sa hejdå och tackade så mkt för den fina servicen vi fått utan personalen på stranden. 

Dags för mellis och sen var det dags för ett skönt armpass på Toms gym. 




Sista middagen i Turkiet hade vi spanat in en fin restaurang som vi gick till och det blev succé! Jag valde biff med potatis och en super god gräddsås med champinjoner. Efterrätt tog vi båda pannkakor med glass, men den slog inte restaurang Hisar pannkakor. 
Felicias favorit bröd :) 






Flygbussen till Turkiets flygplats gick kl.00 så det var ingen ide att gå o lägga sig. Vi som gick o lade oss runt 23 varje kväll var väldigt trötta, men det är svårt att sova djupt på buss och flygplan. Kl.04 lyfte flyget från Turkiet och vi var hemma 7.30 på Arlanda. 

Det har verkligen varit en super härlig och rolig resa tillsammans med Felicia! Eftersom vi båda är på diet så har det fungerat super bra och vi är o tänker så lika så det har inte varit några som helst problem. Vi skapade många härliga och roliga minnen att blicka tillbaka till! Tack bästa du! 






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo