» Ambassadör för Energy Armor

Jag är nu stolt ambassadör för den fantastiska produkten Energy Armor! :)
 
Dom populära armband som använts av bla. många elitidrottare innehåller 3000 negativa joner som vi behöver för att balansera upp mot dom posetiva jonerna som vi får utan tex. strålningar från mobiltelefoner. Alla kan reagera olika på armbanden, men dom har hjälpt många som har sömnsvårigheter, trötthet, stela muskler och leder, ja till och med åksjuka va det en tjej som berättade. Balanssinnet blir märkbart förbättrad!
 
Ett roligt och häpnadsväckande test som man kan göra för att se hur balansinnet förbättras. När jag själv blev testad blev jag riktigt förvånad och har testat på jätte många och funkar på alla! Testen går till så här: vi säger att jag testar på dig. Jag ber dig sträcka ut din vänstra arm och stå på motsatt ben dvs.höger. Nu ska du försöka stå kvar så medans jag försöker pressa ner din vänsta arm medan du håller mot och försöker balansera på höger fot. Ganska så fort tappar du balansen. Nu gör vi exakt samma sak men du sätter på dig ett eller två armband på vänster arm. jag försöker pressa ner din arm, men denna gången kommer du inte tappa balansen, utan står kvar på högra foten. Helt otroligt vilken skillnad på balans!
Tror du mig inte? testa :) du kommer bli lika förvånad som jag blev och alla andra som jag testat på!
 
Beställ armbanden på easweden.se och ange mitt namn så får du 15% rabatt.
 
 
 
 
 
 


Anonym
18 Januari, 2014 - 18:09 / BLOGG: http://www.christophe-voyance.com

I am really impressed with your writing abilities
as neatly as with the structure to your weblog. Is that his a paid subject matter oor did you
customize it your self? Anyway stasy up the exdcellent high qualty writing, it's uncommon to eer a great weblog like this one nowadays..

webmasterwordpress.premium-blogs.com

Good article. I am facing some of these issues as well..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo