» cyklat till o från jobbet och träningen

Idag hade vi morgonmöte på jobbet innan vi öppnade butiken, klockan 8.30, men jag råkade komma lite sent :/ Jag cyklade lite vilse faktiskt, ellre jag tog omedvetet en omväg haha..
Men det är verkligen helt underbart att ha cykel här i Stockholm, att kunna ta sig överallt utan tunnelbanan.
Så idag har jag cyklat till o från jobbet och träningen, det var dock ganska tungt att cykla hem uppför backarna med först en handgjord cykel(extra tung), stor väska på pakethållaren med massa skydd(benskydd, handskar, kläder mm.) och dessutom helt slut efter ett hårt Thai pass! :)
Riktigt kul träning idag! Efter uppvärmningen körde vi boxnings sparring, därefter sidekick sparring och sen full sparring. efter sparringen körde vi kombos två o två och sen sparring igen och avslutade med en lätt fys. Riktigt bra träning och nya blåmärken, som alltid.
Min kvällsmat; rotfrukter, rökt lax och keso.


Jasmin - The dream of being famous!
23 Maj, 2012 - 23:56 / BLOGG: http://jaasses.webblogg.se/

Vill du läsa en super bra blogg? Då är det min vi snackar om! Min dröm är att bli en känd skådis och äga ett klädmärke större än H&M! Jag bloggar för det mesta om saker jag har sytt, om min dröm och om åsikter och tankar (vill gärna ändra människors syn på folk och världen) så ta en titt på mina kategorier jag syr, mitt mål och åsikter och tankar. Vem vet du kanske gillar den? Fan snackar jag om såklart du kommer gilla den, det är mig vi snackar om! ;)

Fin blogg btw! (Säger vi)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo