» Otrogen mot SATS?!

Idag på min rast när jag hade ätit min lunch gick jag till Kungsträdgården och tog en glass och njöt av solen med musik i öronen. När jag hade suttit där i kanske 30 minuter kom en kille fram och ursäktade sig på engelska och frågade om jag talade engelska, han ville bara säga - You look very beautiful today.
Det tyckte jag var väldigt modigt och snällt utav honom, han frågade inte efter nummer eller något, han ville bara säga det.
.
En kund kom in med en world class väska och såg ny duschad ut. Jag frågade honom om han nyligen hade varit o tränat. Det hade han och han pratade om att han försökte gå ner 10 kg. Han frågade var hemligheten hos mig var. Tränar! Och jag satte igång med mitt träningsprat och sa att det handlade bara om motivation och med viljan fixar man allt! Han tog fram ett visitkort och han var tydligen VD på World class och ville att jag skulle komma o träna där ovanför Dramaten. Jag sa Nej jag är trogen på Sats tyvärr, men han tjatade om att jag och en kompis fick en gratis PT träning. Jag sa att jag inte kunde lova något, men att jag kanske skulle dyka upp.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo