» Klipptid som terapeut

Jag har varit ledig två dagar nu, onsdag och torsdag. Igår var det så klart Bodycombat med Marco i Farsta! Det har blivit så populärt att man måste boka i tid för att komma med på passet! Vi är ett gäng på 6 pers som alltid kör bodycombat på onsdagar i Farsta och vi har våra platser! Igår när vi stod och snackade lite skit, som vi alltid gör vid dörren, var det en "ny" tjej som också stod vid oss.
Camilla sa: Vi får skynda oss in nu så vi får våra platser.
Den nya tjejen: Har ni egna platser?
Camilla: Ja, vi står längst fram.
Nya tjejen: Okej, men då står jag bakom er.
Anki: Det låter så löjlig när vi säger så, men, JA, det är faktiskt så! :)
Haha... det var ett grymt pass som vanligt!
.
Idag har jag kört Bodypump och efter tog jag och Belladonna en promenad i den oskottade snön. När vi gick uppför backen med ishalt underlag och tung snö så kan jag säga att det kittlades gott i benmusklerna!
Var även duktig som skottade framför porten till våran lägenhet;)
.
På dagen var jag iväg och klippte av mitt långa stripiga hår, så nu känns det bra, friskt och tjockt hår. Dock kortare, men fint! Frisören talade ut om sina kärleksbekymmer med mig, så jag fick leka terapeut. Han skulle träffa sitt ex som det hade varit slut med i 7 år, men nu hade han gått vidare och träffat en annan. Men min frisör hade inte gjort det, efter 7 år, stackare.


Tess
11 Februari, 2011 - 22:08 / BLOGG: http://www.partypinglan.se

Halloj.



Klart vi har våra platser på Combaten, vi har förtjänat dem, eller hur?!

Hahaha



Tänkte bara tipsa dig om att kolla inställningarna för ditt rss-flöde.

Jag läser alla bloggar i en rss-läsare och alla bloggar från blogg.se skickar som standard bara ut en liten del av inlägget till flödet.

Det betyder att jag inte kan läsa hela inlägget i rss-läsaren utan alltid måste gå till själva bloggen för att läsa allt. Inga bilder skickas ut heller.

Det är en inställning man kan göra så vill du, så går det att ändra på.



Dessutom länkas din blogg lite tokigt för när jag klickar på länken till inlägget får jag bara upp sidan för kommentarer, vilket gör att jag alltid måste klicka på länken till startsidan för att kunna läsa inlägget överhuvudtaget.



Så ska det inte vara.



Kram Tess


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo