» Polishögskolan

Jag var på en privat läkarstation vid Hornstull kl. 11.00 och gjorde ett audio test (hörseltest) och jag fick godkänt, men det var precis! jag har nedsätt hörsel på höger öra, men jag klarade mig :)


Innan jag åkte hem köpte jag några Gladious och en annan blomma som jag byte ut mot en död blomma i mitt blomsterarrangemang. När jag kom hem tog jag med mig Henrik till Farstas simhall för att Henrik skulle lära mig dyka. Jag hade inte varit under vattnet med huvudet sedan grundskolan pga av mina öronproblem. Jag trodde Henrik skulle få puscha på mig länge innan jag ens vågade dyka, men det gick fort. Från ett sittande grod dyk till ett svan dyk ;) Efter min dyk lektion med min Henrik bjöd han mig på lunch i Farsta centrum. Snabbt hem och Henrik åkte iväg och spelade 18 hål med Oscar, jag hakade på till golfbanan och stod på driving rangen och tränade. Medan Henrik spelade gick jag och Bella tillbaka, handla och städade.
.
De flesta kanske undrar varför jag har gjort syntest, hörseltest och lära mig dyka.... jo för nu precis har jag skickat in en ansökan till polishögskolan :D Henrik var snäll som hjälpte mig med mitt personliga brev tills nu! Det blev jätte bra, så jag hoppas hoppas på att jag blir antagen!!


Kottiz
01 September, 2010 - 02:25 / BLOGG: http://kottiz.blogg.se/

Fan va redigt, då kan man aldrig mer umgås med dig då ;) Så som ja beter mig...

clara
01 September, 2010 - 02:25

doktigt. hhaha klockrent kotten.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo