» Cannabis legalt, för eller emot?

Idag har jag varit ledig, så vi började med en långpromenad jag och Bella. Sedan åt vi frukost och kollade på den heta debatten på Efter tio med Maolou om Cannabis ska legaliseras. Jag är helt emot det förslaget. Jag tycker att det är ett idiotiskt förslag!!
Dom som vill legalisera den menar att kriminaliteten kommer att minska, men det tror inte jag att den kommer att göra. Dom kriminella som håller på med Cannabis kommer inte sluta vara kriminella.
.
Dessutom kommer fler att börja bruka cannabis och några kommer hamna i ett missbruk! Med långsiktigt bruk av cannabis tar hjärncellerna stryk och därmed intelligensen. Blir en så kallad "Haschtomte".
.
För dom som börjar bruka Cannabis kommer några även att testa dom tyngre drogerna. Vart ska gränsen gå? Jag vill i alla fall inte att mina framtida barn ska bruka/missbruka Cannabis. Jag hoppas verkligen inte att förslaget går igenom. Finns det något bra argument för det? Nej.
.
Kommentera gärna om du är för eller emot.

 



carina
10 December, 2010 - 00:31

Hej Jenny! Håller med dej helt. Finns väl inget bra med droger!! Bort med skiten. Kul att det går bra på det nya jobbet. Ha det gott o hälsa Henrik!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo