» Min första dag på Oscar Jacobson, NK

idag var det min första dag på mitt nya jobb, Oscar Jacobson, NK. Jag skulle träffa min chef Daniel utanför NK´s personal ingång, men Daniel ringde och var väldigt ledsen över att han inte kunde komma och introducera min första dag. Hans son hade blivit akut sjuk och var tvungen att vabba. Han bad om ursäkt om och om igen, men jag sa att det inte var några problem alls. I stället fick Lars som jobbar på övertid eftersom han blivit pensionär och Andreas som är chef för alla OJ butiker i Sverige ta hand om mig.

Jag har verkligen fått ett gott intryck och en god start! Jag kommer stor trivas, alla är sååå himla trevliga och goa, även personalen på övriga NK. Stina som jag jobbade med tidigare på Mango, jobbar också inne på NK, så idag lunchade vi ihop :) Pratade även en stund med Marianne som var min första chef på Mango, men som nu också jobbar inne på NK. Roligt att ha dom som mina arbetskollegor igen!
.
Det är första gången som jag ska arbeta med den manliga kunden, så jag har endel att lära angående storlekar, passformer på kavajer etc. Så i dag fick jag lära mig mycket, Andreas skolade mig om alla våra kavajer, kostymer och skjortor m.m. Gjorde även replacement på skjortor och kavajer som jag tog upp från lagret, men där var ingenting logiskt;) så om jag får, så vill jag göra om lagret och strukturera upp det. Kassan på Mango minns jag var lite knepig i början, men nu hade jag lärt mig den som om den vore min egna dator. Det kommer jag snart att göra på mitt nya jobb, för den var väldigt lätt.
Daniel ringde på Eftermiddagen och bad om ursäkt igen och frågade hur det hade gått. Vi bestämde att vi skulle träffas utanför NK personal ingången kl. 09, så skulle vi ha en egen start med mig och gå igenom hela NK´s labyrint av korridorer, hissar och dörrar.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo