» Slutade en halv timme tidigare för att träna

Sorry för dålig uppdatering!
Igår hade vi inventering på jobbet, så det blev ett lång arbetsdag 10-22. Men som man säger, tiden går fort när man har roligt! Idag såg jag Maolu och även Dr. Alban var inne och frågade efter en vit smoking.
.
Igår frågade jag Daniel (Chefen) om jag fick sluta en halvtimme tidigare idag om jag tog en halvtimme kortare lunchrast. Han svarade att det gick bra och att jag även kunde ta hel rast. Idag innan jag skulle gå frågade han mig om det var något speciellt. Jag svarade att det var det och när han frågade vad jag skulle göra skämdes jag väldigt mycket när jag sa att jag skulle träna. Han skrattade och sa att jag inte fick bli någon träningsnarkoman. Jag förklarade att det inte bara var ett vanligt träningspass.....
.
Stressigt blev det ändå. Jag var framme strax innan kvart över med tunnelbanan och sprang hela vägen hem, bytte om, sprang till sats. När klockan var halv började vi träna Bodycombat :D Jag sa till Marco (instruktören) att jag slutat tidigare bara för att hinna träna, det skulle ha leva på länge. Det måste ju vara den bästa komplimangen:)


Kotten
18 December, 2010 - 22:19 / BLOGG: http://kottiz.blogg.se/

Skäms på dig ... hoppas du har det bra, nu ska jag iväg och hat gött med tösera i Skövde!

Nästa gång du är hemma kanske du kunde ringa och hitta på nått, om du inte är upptagen med nått viktigt !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo