» Mannen provade klänningen, otacksam tjej, larm i kallingarna

Idag fick jag skjuts utav Henrik till jobbet och jag började även en timmes senare. Kändes som att tiden gick mkt fortare på grund av det. Fast det klart, hände lite roliga saker på jobbet som fördrev tiden :) Jag hjälpte en äldre man som verkade lite efterbliven, han sökte efter en klänning till sin fru. Jag tog fram en klänning som han var nöjd med och sen frågade han var provrummet låg. Jag gick till proven strax därefter och då ser jag att han står i provrummet med byxor och kallingarna nere och försöker få på sig klänningen. Han är kvar där länge, jag frågar sedan hur det går med klänningen. Han svarar att det går bra och försöker få på sig den. Han kommer sedan ut och säger att den inte passade.

Det var en tjej och en kille som var på Mango, jag hjälpte dom och hon provad allt från klänningar till jackor. Slutade med att kille köpte allt för nästan 5 000 kr till henne. Han nämner något om att hans konto är nog rensat nu och då frågar hon vad han har köpt? Han säger att han hade köpt något till henne... Till mig säger hon och lägger handen på bröstet, sen kläcker hon lite drygt -Är jag sååå dyr? Han fick inte ens ett tack och sen säger hon även drygt att han även ska bära den stora kassen... otacksam dryga brud!!
.
När en man gick igenom våra larmbågar så började det pipa, jag var snabbt där. Det var inte hans påse, utan hans kalsonger som hade kvar en larm remsa som man måste klippa bort innan man använder plagget. Det var inte jag som rotade fram larmet, utan han själv hittade det, men jag fick klippa bort det. ååå vad vi skrattade!! :)


Natalia
09 Augusti, 2010 - 00:34

Alltså vet du vad jag skrattade när jag läste det där med mannen och klänningen? hahaha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo