» SAFE Karriärdag

Jag kanske ska utbilda mig till träningsinstruktör eller PT? :) ja, jag var i alla fall på SAFE karriärdag. Det var i 3 timmar som innehöll föreläsningar om yrket som personlig tränare, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare, sen avslutningsvis så körde vi gruppträning med en mix av dans, box och yoga. Jag tycker att gruppträningsinstruktör verkar jätte kul! Att få peppa andra till att få ett kul och bra träningspass, samtidigt som jag själv får en bra och rolig träning.

Träning och kost är väldigt brett så det vore skoj att först o främst göra en utbildning och sedan jobba som gruppträningsinstruktör på SATS och sen så småningom vidareutbilda sig inom träning, kost och hälsa. kanske slutar med att jag jobbar några pass i veckan som gruppträningsinstruktör och något mer som intresserar mig ex. kostrådgivare, livs- och/eller tränings-coach, samtidigt ansvarig inom något område och hela tiden utveckla mig. Jag har alltid tyckt att det är skoj med kost, träning, anatomi och fysiologi, så varför inte? Kanske är något för mig.....


Anonym
29 April, 2010 - 22:48 / BLOGG: http://gafardigaclara.blogspot.com

Det skulle du passa perfekt som! Om det är någon som vet om det så är det JAG! För du har då fått agera som pepper till mig måånga gånger på träning! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo