» Bounce

Äntligen hemma. Igår när jag jobbade så skulle jag ta över en station utav Freja, så jag gick fram till några tjejor som satt vid bordet med några tomma glas och sa lite klatschigt: -Hej tjejer, vill ni ha refils på eran dricka och kaffe. dom svarade ja och när jag stod där tänkte jag, gud vad jag känner igen dom. jag tänkte att jag har säkert serverat dom innan därför jag känner ingen ansikterna, men då kom jag på det!! Det är tjejerna från Karen Millen inne på NK. Den ena tjejen som jag var på intervju för och den andra som jag provjobbade för. När jag kom tillbaka och med kaffet sa jag att jag tyckte jag kände igen dom från Karen Millen och förklarade att jag varit på intervju hos dom. Och dom kom ihåg mig och sa att det var jag som inte var från Stockholm och sa så du hamnade här. Jag förklarade att jag trivs på Friday´s men det är i modeindustrin jag vill vara. Dom förstod och sa att jag skulle skicka in mitt cv igen. Så det ska jag göra!! :D Dom satt kvar länge och det kändes lite pirrigt att ha dom som gäster, men allt gick bra och dom dricksade också. 

Efter jobbet stannade jag kvar med några jobbarkompisar och drack några glas rosé för att sen titta på när Bounce skulle uppträda. Vi slutade jobbet klockan 18 och Bounce skulle uppträda klockan 21-22, så det blev några glas. När vi gick till scenen i Kungsan så hade vi precis missat Bounce!! såååå tråkigt, så vi gick tillbaka till Friday´s och tog några ytterligare glas. Efter några glas så blev vi taggade och gick vidare till Soupbar och shakade lite.

I förmiddags åkte jag till S:t Eriksplan och fixade mina naglar, jag var såååå trött att jag höll på och somna när jag blev ompysslad. Jag kämpa för att hålla dom tunga ögonlocken öppna. 

Därefter åkte jag in till city och mötte upp Elin så tog vi en lunch inne på Sturegallerian, mycket gott. Sedan fixade jag medlemskap på SATS, så nu äntligen ska jag komma igång och träna igen! Efter det skulle Magda komma in så skulle vi ta en fika, men innan det gick jag in och impuls shoppade en snygg grå kavaj. Jag och Magda fikade på ett café på Birger Jarlsgatan men jag kommer inte ihåg vad det hette. Mysigt fik med uteservering och bra service (alltså man gick in och beställde och dom kom ut med ex kaffe och kaka) 

Nu i Stockholm är det något som heter Ung08, bla en massa uppträdanden på scenen i Kungsträdgården, så jag och Magda gick dit efter att vi hade fikat och kollade lite, sedan var det dags för att åka hem innan det blev alldeles försent.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo