» Lägenhetsvisning

Söndagen fortsatte mitt och Felix mys, min sista dag med några extra kalorier innan Olympia Amature. 


Vi tog väspan till Odenplan på morgonen för cardion, när vi kom hem avnjöt jag en lagom stor portion gröt med extra tillbehör i som jordnötssmör, barbells choklad kräm och hallon, sååå gott!! 

Under dagen hade vi 3st lägenheter som vi skulle kika på för ev byte av våran. Vi letar efter en trea mot våran 1 1/2. 

Först kikade vi på en som låg i Hammarby sjöstad och vi blev kära i den i första ögonkastet! Bra, fint, lugnt o skönt område, mycket bra planlösning med en stor balkong i söderläge och en mindre balkong vid sovrummet.

Efter vi tittat på den åkte vi till nästa som låg i Djurgårds staden. Även där fint område som vi kikar mycket efter lägenheter. Komiskt nog fick vi under förmiddagen reda på att det var Felix arbetskollegas lägenhet vi skulle kika på. Den var fin, men kändes inte helt rätt. 

Innan sista visningen i Djurgårdsstaden så var det dags för mellanmål i solen. 

Den sista lägenhet var stor och fin, men också för stor och dyr för oss. En 4.a på 16000:- är inte vad vi söker, men kul att kika när vi ändå var där. 


När vi varit på alla visningar under dagen åkte vi o handlade lite lunch, åkte till Djurgården och käkade. Vi lade oss även en stund i gräset innan vi åkte hem för att tagga träning.

Med all extra energi i kroppen, blev det ett riktigt bra pass!! Bröst, axlar och 20min intervaller. 


Till middag lagade jag en Thai inspirerad gryta på nötkött, kyckling, wokade grönsaker, kokosmjölk, buljong, jordnötssmör, cashewnötter, soya, curry och andra kryddor, serverad med ris. Såååå gott! 

Efterrätt blev det massor av add icecream, barbells chokladkräm och chokladsås jag fick med mig från EM. Mums!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo