» Första dagarna i Santa Susanna, Spanien. Förberedelserna inför mitt första Europamästerskap

Klockan 04.30 skulle hela landslaget som skulle åka från Arlanda samlas på flygplatsen. Felix var underbar som körde mig och Antonia som vi hämtade på vägen, så vi slapp ta taxi. 


Resan gick jätte smidigt och vi var framme i Spanien vid lunch tiden.
Innan vi fick checka in på hotellet var vi tvungna att gå till inregistreringen och fixa allt. Tidigare har det tydligen tagit flera timmar, men gick ganska smidigt denna gången. 


När vi hade checkat in på hotellet, fixade jag och Antonia så vi fick dela rum. Sen blev det lite käk och lättare tränings pass och posering.


Enligt min och Mickes plan så skulle jag börja fylla redan på torsdagen (tävlingsdagen på lördag) men jag kände att jag inte var i den formen som jag brukar vara. Kände mig inte tillräckligt tömd och kände mig lite blöt, förmodligen lagt på mig lite vätska från flygresan. Jag rådfrågade Fredrik Carlsson som var en av landslags coacherna och som även lade färgen. Han tyckte att jag inte var tillräckligt tömd/hård och att jag skulle vänta med att fylla till fredagen, vilket jag som tur lyssnade på. 

Gjorde även en typisk byggar metod för att bli av med vätska. Badade riktigt varmt 15min, på med underställ och eftersvättas under täcket 20 min och sen poserade, det gjorde jag i två omgångar. Jag kan erkänna att det var riktigt jobbigt, hade hellre kört riktigt jobbig cardio😅


Vi var väldigt trötta, men var duktiga dom fick till några poseringsträningar, hejade fram de atleter som tävlade dagarna innan oss och även lite poolhäng, med det blev bara en kort stund.


Första laddningen med ris😍💪

Även pappa, Carina, Felix, felixs mamma och hennes moster Christina bodde på samma hotell som oss. Dom kom också på onsdagen för att titta på mig, vilket jag uppskattade otroligt mycket och gav mig extra pepp. Dagarna innan tävlingen hade jsg inte mycket energi att ge dom men kom ner till middagen när dom hade bokat bord för att sällskapa en kort stund.


Fredag kvällen vad det dags att lägga första lagret med färg och jsg fick äta sista målet med riskakor istället för rus och dessutom två glas vitt, vilket kan vara det bästa under hela uppladdningen! 😍👍


Svenska landslaget
Antonia får första lagret med färg
Bruna o fina 😜
Börjar torka/hårdna till
Första riskakan och glas chablis😍👍
Vin och riskakor får veins att poppa och driver ut vätskan 💪



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo