» EM Santa Susanna

Dagen D var här! Både jag och Antonia som skulle tävla samma dag, lördagen, vaknade vid 4.30 och började göra iordning oss. Jag laddade försiktigt med riskakor under natten när jag vaknade och på morgonen. 

Klockan 07 var vi inne hos Fredrik och lade sista lagret med färg. Därefter åkte vi med resterande till arenan och lade oss där i ett hörn och vilade.

Jag brukar aldrig vara nervös inför mina tävlingar och det var jag inte denna gången heller trots att det var min största tävling och hade ingen aning om vilka jag skulle möta. Jag visste bara att jag hade gjort mitt bästa och skulle upp på scenen och även få domarna att se det också. Mer än så kunde jag inte göra. 


Skillnaden denna gången mot mina tidigare tävlingar var att jag nästan inte fyllde upp något vilket kändes väldigt bra. Platt mage som jag slapp tänka på att dra in, utan bara tryck från Jägermeister och mums-mums som jag haft sedan första tävling ;)

När det var min tur att gå backstage o börja pumpa så träffade jag på en tjej som jag tävlade mot i Finland, vilket var roligt! Dessutom tjejen som stod bakom mig i kön på väg upp på scenen sa mitt namn och berättade att hon följt mig under en längre tid och att hon var nervös att så bredvid mig. Det gav mig en extra pusch med självförtroende, hon hade en grym fysik och slutade på en 5.e plats.


Jag hade verkligen super kul på scenen och allt kändes jätte bra! Jag hade full fokus och gjorde mitt bästa. Jag kom till final och även i min I-walk kändes allt jätte bra, kunde inte gjort bättre! Super nöjd över min prestation och slutade med en 4.e placering meden hårfin gräns till pallplats. 
Självklart blev jag lite besviken när jag hörde mitt namn till 4.e placering men mot dom tjejerna som jag stod bredvid så är jsg jätte nöjd!

Efter tävlingen var jag helt slut och hungrig, men möttes av min familj med kramar och grattulationer som var en fantastisk känsla. 

Antonia var fantastisk och tog hem silver. Innan vi åkte tillbaka till hotellet tog vi lite bilder 😁 kommer fler från andra kameran senare. 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo