» Barcelona med min älskling

Efter middagen med pappa och Carina tog jag och Felix tåget till Barcelona där Felix bokat hotell i två nätter till oss😍❤️


Även Felix mamma, Elisabeth och Cristina bodde på det hotellet natten innan och våran första natt innan dom flög hem igen.


Jag sov som en bebis den natten och både jag och Felix kunde sova ut, jätte skönt. Vi mötte upp Elisabeth och Cristina till frukosten som var liten men mysig. Inte som förra hotellets buffé, men det var bra för min del så jag inte spårar ur allt för mkt och äter tills jag spricker 😜😂

Elisabeth hängde med oss på en promenad för att se den stora fina kyrkan som dom tydligen har byggt på i 150 år och fortfarande inte klar. 


Elisabeth var tvungen att gå tillbaka efter det för att hinna med flyget hem till Stockholm igen. Jag och Felix fortsatte våran utflykt på en hopp-on-hopp-off buss. Jätte mysigt och man får se alla fina byggnader mycket bättre. Vi hoppade av på platser där vi ville kika lite mer i. 


När vi var i Barcelona så var vi ju bara tvungna att äta tapas😍 vi hittade ett jätte mysigt och trevligt ställe med uteservering. Det var såå otroligt gott och även med rödvin till det, fantastiskt!


Kan ju också berätta att spansk glass slår alla glassar jag har ätit hittills, så det blev några stycken dör nere😍 bland annat den här godbiten. Två kakor med glass och nutella i mellan. 


Vi tog även en sväng inne på FC Barcelona :)

När vi kom tillbaka till hotellet tig vi en liten siesta som riktiga spanjorer innan vår super mysiga kväll. 

Vi började med skumpa och choklad på sängen. Efter vi hade gjort iordning oss tog vi taxin till en restaurang som låg i hamnen med utsikt över vattnet. Jätte vackert! 

Även servicen var toppen och maten kan jag knappt beskriva hur god den var!! Magiskt! Första gången som jag åt både sniglar och ansjovis på det viset. Ser kanske inte så aptitligt ut men det var super gott!! Paellan var som jag längtar efter!! Efterrätten käkade vi i en glassbar inne i Barca 😍

Tack ännu en gång älskling för du uppvaktade mig så fint denna kvällen. Älskar dig sååå mycket! ❤️❤️❤️




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo