» Avkoppling i Santa Susanna med familjen

Tidigt på måndagmorgonen checkade landslaget ut och tog flyget hem. Jag och Felix skulle stanna några dagar till, så på morgonen tog jag min resväska och gick till Felix rum som bodde på samma hotell. 


Innan frukosten tog jag och Felix en härlig morgonpromenad på stranden i Santa Susanna, Spanien. 

Klockan 9 käkade vi frukost och njöt resten av dagen vid poolen. Underbart att få lite avkoppling, mat och semester efter tävlingen! 


Innan vi blev uppbrända gick vi in för att fixa iordning oss för att åka till en mysig by i närheten för att käka. Dock blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi var hungriga, men i Spanien äter dom tydligen inte middag före 20.00 😂 vi tog en mysig promenad och fin utsikt vid en klippa. Vi gick även och satte oss på en restaurang vid hamnen som serverade dryck o snacks, så en äkta sangria, musslor och oliver fick det bli där innan vi åkte tillbaka till Santa Susanna. 





Vi letade länge efter en restaurang som skulle ha min efterlängtade Paella, men vi hamnade på en amerikansk restaurang som vi hört bra om. Så det blev en god burgare med det viktigaste av allt gott sällskap. 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo