» Disturbed & Avenged Sevenfold 🤘

Vilken super torsdag! Startade morgonen med cardio i vanlig ordning, 45 min på cykel. Hem snabbt, äts min gröt som inte är någon stor portion, har även tagit bort äggvitan som jag kokade den med, blir så fluffig o god med äggvitan. Har istället ersätt med chiafrön och psyliumfrön, blir lite tjockare iaf :) 


Hann inte så mycket mer än duscha och äta förrän det var dags att byta om och åka till Micke för formkoll. Kl.12 skulle jag vara där, mitt i lunchen och jag planerade att träna direkt efter när jag ändå var på Gymmet. Så jag swishade på lunchen med mellanmålen o käkade det innan jag åkte, så fick det bli en sen lunch istället. 

Fettmätning var positiv då jag förbättrat markant sen sist 😃💪 och vikten går sakta ner som den ska, inte för fort 🙂

Efter mätningen körde jag triceps och axlar, när Micke hade käkat kom han ner och pushade mig lite extra, så det var kul! Därefter körde jag lite snabb posering och sen ställde jag mig på trappan i 40min. Tiden gick snabbt då Linn kom o höll mig sällskap innan hon skulle träna. Sen kom även Micke efter han haft klient och ökade på cardion. Jag svettades som en tok haha


Kvällen var här som vi längtat så efter, vi skulle på konsert! Jag, Felix, Micke och hans son Joachim skulle se Disturbed och Avenged Sevenfold. 

Vi satte oss på Blue innan och käkade burgare, riktigt gott!! Sen gick vi tvärsöver till Globen arenan och njöt av en grym konsert!! Det var främst Disturbed vi ville se men jag vill också se Sevenfold som jag också måste erkänna att jag tyckte var bäst. De var huvudbandet och hade mest show, grymt bra live uppträdande av dom båda!


Disturbed
Sevenfold

Blev ett härligt pass i morse i min nya Sevenfold tisha 😜🤘





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo