» Tammerpokalen

Mot Sundsvall och Tammerpokalen med Antonia och Felix. Vi åkte upp dit för att kika på tävlingen Tammerpokalen som är en nybörjartävling, jag hade dessutom en adept som jag coachade. 



Vi var framme sent på kvällen, så vi checkade in på hotellet, käkade och gick o lade oss.

På morgonkvisten vid 4.30 gick jag och Antonia ut och knatade en timma. Sen gjorde jag iordning mig tog med mig några ägg och macka från frukosten som inte hade hunnit öppna än och åkte o hämtade min adept, Dominique. 

När vi kom till arenan började vi fixa backstage med smink, hår och laddning. 

Alltid kul att vara med backstage, känna stämningen, doften av spraytan och se alla som pumpar upp med fokus i blicken.


Domenique har krigat på bra inför sin debut och lyckades gå ner 10kg, dessutom tvåbarns mamma! Hennes mål var att komma till final vilket hon gjorde och hamnade på en 6.e placering. Hon var jätte fin och så kul att hon fick sin final! 



Jag mötte upp Antonia och Felix, minglade runt lite, käkade lunch.


Vi gick lite tidigare från tammerpokalen och drog till Iron Works och tränade, som dom flesta från tammer gjorde 😂 Riktigt bra pass blev det, jag och Felix körde axlar. 


Snabbt till hotellet, duschade och sen åkte vi till Anders Granheims grillparty. Riktigt gott och trevligt. Dom hade även en tävling mellan två killar, vem som kunde äta flest pannkakor på 5min 🙈


Söndag morgonen startade jag och Antonia som vanligt med en härlig morgon promenad. Därefter avnjöt vi en riktigt god dunder frukost på Best Western hotell som vi låg på. 


När Felix tränade en stund efter frukosten så njöt jag ich Antonia en stund i solen innan vi skulle åka hem.





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo