» Syrrans möhippa

Söndag morgon och det var Therese möhippa, men inget hon visste något om 😁

Vi startade dagen med en bra promenad med barnvagn och Daisy. Efter frukosten skulle Therese åka och prata med kvinnan som ska göra hennes bröllopstårta kl.10.30 och jag hade enligt möhippa planerna att jag skulle få med Therese till Ica på cykeln kl.10.

Det började regna och jag fick åka med Therese till tårtkvinnan, men sa att jag var tvungen att åka förbi Ica och köpa en nocco 😂👍 vi var redan lite sena till tårtkvinnan för hon visste inte riktigt vart hon bodde så Therese blev lite lätt irriterad på att jag var så tvungen att ha en nocco innan och inte kunde köpa den efter vi varit där 🙈😂

Där stod resten av tjejerna som skulle vara med på Thereses möhippa. Vi började med att klä på Therese den bestämda outfiten och hon fick gå in på Ica o köpa kondomer. 

Sen startade vi cykel turen, första stoppet skulle vi paddla kanot, vilket blev i regn och rusk 😂 det blev ju lite extra skoj med vågorna.

Skriv inläggstext 

Efter paddlingen hade vi korvgrillning och spräckte några ballonger då Therese fick svara på några pinsamma frågor 😁


Efter grillningen cyklade vi vidare till en klubbstuga där Therese blev stylad. Hon skulle nämligen bli fotad i lite sexigare utstyrsel som Calle skulle få i ett album som morgongåva på bröllopsdagen 😁 vi hade även lite snacks och lite lekar. Super kul hade vi! 


Vi avslutade kvällen med en super mysig middag på en thailändsk restaurang i Karlsborg, men innan middagen var hon tvungen att få sin snopp signerad 😂😅🙈

En riktigt kul dag och ser nu framemot Therese & Calles fina bröllop. 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo