» Therese & Calles bröllop

Förra helgen åkte jag och Felix ner till Tidaholm med en Porsche cab, kändes lite lyxigt ;) alltid mysigt med roadtrip speciellt när man inte är på diet och får käka en glass på vägen.


Vi kom fram väldigt sent hem till pappa och Carina. Så vi hade en mysig kväll, men gick o lade oss i rimlig tid för att knata upp och iväg tidigt till gymmet. Även Carina hängde på men körde sitt race. 


Pappa hade fixat frukost lagom till vi kom hem efter gymmet. Sen var det dags att göra oss fina för Therese & Calles stora dag. 


Att se sin syster gifta sig och dessutom med en så fin man som verkligen älskar och tar hand om henne, det är en underbar syn. Kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är för dom. Therese och Calle är underbara tillsammans och en kärnfamilj som jag tycker är en dröm familj. Älskar den familjen, familjen Wahlström numera :) 


Väldigt vackert i kyrkan, speciellt när Thereses vän Anna sjöng för dom, jätte vackert!


Efter kyrkan åkte vi till klubbstugan där middagen och festen höll till. Jag fick äran att vara toastmaster och gjorde mitt bästa för att vara en bra värdinna och styra kvällen. Festen var jätte trevlig, rolig och med god mat. Väldigt lyckad och vi var kvar till 02.30 innan vi åkte hem till pappa där vi sov över. 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo