» Minigolf & middag på Piren med Felix

Måndags var det jätte fint väder, ca 21grader varmt. Jag har känt att denna sommaren har bara rusat iväg och jag har inte alls njutit och hittat på "sommar aktiviteter" som jag önskat och sett fram emot. Dock har jag bara mig själv att skylla då jag istället jobbat mycket. 


Felix har beslutat sig för att inte längre tävla enlig planen, så vi passade på att ta vara på det fina vädret och hitta på något.

När Felix hade slutat jobbet så hämtade han upp mig på moppen så åkte vi till Kristineberg och spelade golf. Det var verkligen super mysigt! Jag tog även ett glas rosé och njöt till max! ❤️

Efter vi hade spelat klart åkte vi till Resturang Piren och fortsatte vår mysiga kväll. Det var en liten väntelista, men det var inga problem att sitta vid vattnet och ta ett glas cava, lite nötter och njuta av tiden. 


Middagen var helt fantastisk! Till förrätt käkade vi rökta räkor med surdegsbröd och aioli. Till huvudrätt tog jag spaghetti fruite de mar med skaldjur och Felix käkade lamm. Riktigt gott och en underbar dejt med Felix 😁❤️





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo