» Plåtning med Recbody

Igår hade jag en plåtning med Recbody, riktigt kul! Vi har startat ett samarbete som vi har satt i gång nu som ni får reda på mer snart 😁 vi tog några presentations/profil bilder och även träningsbilder. Vi höll till i Abrahamnsberg i en PT lokal/gym riktigt bra ljus och inget folk. 

Blev riktigt snygga bilder som ni kommer få se snart. 

Efter plåtningen åt jag lite mellis på vägen, satt faktiskt kvar i solen när tåget kom och tog nästa istället. Såå härligt väder!


Jag åkte direkt till Sats Odenplan och körde ett bra axel pass och 45min cardio med Felix. 




amanda
06 April, 2017 - 15:14

Hej Jenny! Du har så otroligt fin och stark kropp! :)
Jag undrar en sak om det här med cardio och muskeltillväxt. Är de sant att man inte kan bygga på sig muskler om man kör cardio? Jag kör 15 min trappmaskin före frukost 4 gånger i veckan, styrketränar 4 gr i veckan "tungt", dansar 3 gånger i veckan. Jag vill ju få mer synliga muskler men vara hyfsat "tight" ändå, nu menar jag inte tight på de sättet men synliga muskler och mindre hull och lull, haha. Skulle vara kul om du svarade på min fråga. Tack för en bra blogg:)

Svar: Hej Amanda! Kul att du gillar min blogg. Absolut bygger du muskler när du tränar hårt oavsett om du kör cardio eller ej. Alltid bra med konditionsträning för att hålla igång förbränningen och jobba med flåset o träna hjärtat. Det är positivt även för styrketräningen då din kropp lättare syresätter musklerna och du orkar mer med god kondition. Dock bör du ligga på ett överskott för att bygga, men du kan välja att äta bra mat :)
Hoppas du fick det svar du ville ha! Kör hårt 😁💪
Jenny Söderström


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo