» Min 30 års fest, Gatsby party

Lördagen var här och det var dags för min 30års fest! Woop woop! Den började med cardio på hotellets gym och därefter hotellfrukost!! det var ju dessutom våffeldagen, så även en våffla blev det :) Efter frukosten tog vi en promenad ner till bryggan, sen tog jag en rask promenad tillbaka till hotellet och började fixa inför festen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klockan 17.00 började minglet med bubbel. Jag hade valt temat Gatsby party och det var så himla roligt att se att alla hade engagerat sig och var sååå fina!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Felix mamma Elisabeth och jag har pratat mycket inför festen, delvis om vilken mat vi skulle servera. Hon lade fram förslag och ordnade det så bra. Middagen var otroligt gott och även vackert upplagt. Jag hade gjort bordsplacering och jag valde att hoppa från bord till bord under middagen.
 
Carina & Lotta
 
Pappa & Carina
Cristina & Elisabeth
Jag & Lina
Förrätten
 
Söta Joline
Huvudrätten
Jag & Felix
Becca & Christopher
Efter Middagen dukade jag upp dessertbordet, vilket blev väldigt fint och gott! Många fina komplemanger för det :) Jag hade även gjort en liten selfie station med ram och masker som gick varmt :) väldigt kul!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Senare slog vi ihop borden så fick alla mingla runt och äta av dessertbordet och dricka så mycket dom ville. Allt blev verkligen så bra. Denna kvällen kommer jag alltid minnas, kunde inte fått en bättre 30års fest. Mycket tack vare Elisabeth och Felix som har hjälpt mig med största delen av festen, men också att få dela den med mina allra käraste, familj och vänner!! Tusen tack för att ni kom och gjorde min fest till den bästa! Även ett stort tack för alla fina presenter!! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi bestämde att vi alla skulle ses kl.9 till frukosten och alla satt samlade. Jätte mysigt avslut :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo