» Jobb jobb jobb

Nu är klockan strax 21.00 och jag sitter på bussen, dricker en nocco och är på väg till sats Odenplan för ett träningspass. Har jobbat o knappt varit hemma på några dagar känns det som. Jobbade onsdag sovande jour 16-08, åkte direkt till sats Odenplan på morgonen från jobbet och körde min morgon cardio, sen hem och fixa matlådor . 




Tillbaka till jobbet för att jobba kvällspassen, 16-22.30, men valde att sova kvar dör då jag började dagen efter 10-20 och det tar mig enkelresa dörr till dörr 1 1/2 timme. Så då fick jag sova fler timmar och körde dessutom min morgon cardio och bålträning på jobbets gym, perfekt :) 

Trivs otroligt bra på mitt jobb som behandlingsassistent på Sis Rebecka hemmet. Tjejerna är underbara, oftast ;) men det ger mig sååå mycket, känns verkligen att jag jobbar för något som byter, inte sälja kostymer till kontorsnissar, sorry men det ger inte mig något. Pengar är inte allt, utan det är viktigare för mig att jag trivs och gör något som jag anser är viktigt.


Tecknade av en ungdoms bilder, länge sen jag tecknade och dessa är väldigt slarviga och hade inte några riktiga verktyg, men det var roligt :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo