» 3.e veckan avklarad

3.e veckan ut till EM är avklarad och det känns bra! Självklart varit låga dagar med energi men funkat bra. Dock åkte jag på en förkylning så jag tog några extra dagar vila så kom lindrigt undan. 


Gjorde fettmätning hos Micke på onsdagen vilket visade fina resultat! Vikt 60,3kg och 4,7% fett. 


Eftersom jag varit förkyld så har jag tagit några extra vilodagar, men också tagit det lugnt med cardion och vikterna på gymmet resten av veckan. Bara jobbat kontakt, med lite extra vila mellan seten. 


Självklart blev jag lite nojjig när jag åkte på förkylningen så här nära tävling, men kände mig ändå lugn och så det som en chans att vila och återhämta kroppen. Mycket riktigt så behövde kroppen det, för det känns och syns att det har släppt bra med vila, framförallt på benen. Förmodligen för att mina ben var stressade med all cardio dom fick slita med.


Jag jobbade hela helgen. Sovande jour (16-08) på torsdag, fick 2h ledigt att träna på fredag morgonen innan jag började igen (10-20) fredag kvällen åkte jag o körde lite cardio på Sats Odenplan. Jobbade även lördagen 8.45-16.30 och söndagen jobbade jag sovande jour 16-08 och måndag 08-16.30 😁💪


På lördagen efter jobbet åkte jag direkt till Sthlm West för intervju med Recbody, kändes faktiskt bra 😁 därefter blev det ett lättare benpass på Odenplan innan jag fick åka hem och ladda på med lite extra kalorier.

Det blev stekt ris med nötkött, jordnötssmör, wokade grönsaker, cashewnötter, soja och sallad till, sååå gott.

Efterrätt micrade jag havregryn lite krispigt och hade hallon o jordnötssmör till, även riskakor. 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo