» Tävlingsdagen, SM bodyfitness

Dagen var äntligen här! Tävlingsdagen! Min klocka ringde kl.5.30 och det var dags för styling :) jag valde dock att ha rakt hår denna gång, fräscht och elegant. Jag tycker det är fint med lockigt men mina lockar håller aldrig sig snyggt så rakt blir finare.

Vid 07 hade både Felix och Micke vaknat och vi knatade ner till hotell frukosten. Jag fick direktiv vad jag fick äta, jag njöt!! :)

Vid frukosten fick vi reda på att vi skulle upp ännu tidigare, som tur var jag redan klar då vi slapp att stressa. Vi knatade ner dit i lugn o ro, Micke hittade en perfekt plats i ett hörn där jag kunde ligga ostört.

Första förbedömningen gick jätte bra och tog mig vidare till final! sen var det en lång väntan på finalen, ca 3 timmar.

I väntan tränade jag lite posering med Heléne då jag var tvungen tänka på några detaljer extra mycket. Vilket blev mycket bättre!!

Ca 45-60min började jag successivt förbereda mig, toa, nytt lager färg, men det bästa av allt ladda med gott som dammsugare, delicatoboll, jäger, riskakor med nutella och mums mums 😍 o pumpa pumpa upp musklerna. Jag hade hårdnat till ännu mer från förbedömnnngarna. Jag hann precis gratta Felicia till hennes 5.e placering i womansphysique innan jag skulle upp.

Jag har aldrig mått så bra som jag gjorde denna tävlingen och jsg kände att jag har gjort mitt allra bästa och även stolt över min utveckling, vilket jag kände att jag stolt ville visa upp. Allt kändes så fantastiskt bra!
Det var dags för att göra min I-walk och det gick riktigt bra! Därefter var det tillbaka backstage och vänta på prisutdelningen.

Det var dags för prisutdelning, den mest nervösa delen! Jag kände dock att jag var nöjd oavsett resultat gör jag har fortfarande gjort mitt bästa och var stolt över min prestation. Dessutom var det ett väldigt tufft startfält med många grymma athleter.

Jag vann!!!! Sååå underbar känsla att höra orden, svensk mästarinna i bodyfitness -168 Jenny Söderström!! 😍💃🏆

Det var många av mina nära och kära och kära som tog emot med både glädjetårar och famnar. Även vin, champagne och choklad, dom känner mig 😉🙏❤️




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo