» Nordiska mästerskapet i Alingsås

Jag vaknade kl.4.30 klarvaken och kunde inte somna om. Beror nog dels på alla kolhydrater som kickat in i musklerna, men främst att jag var som ett barn på julaftonsmorgon:) Dagen D var här.

Jag tasssde upp och började sminka mig, det är mycke smink som ska på så det gör inget att ha lite extra tid :)

När jag var klar så mötte jag upp Micke såg vi ner och käkade frukost med några andra. Det blev några skivor bröd med sylt för mig iaf, gott var det :)

Jag skulle inte upp på scenen förrän efter första pausen, vid ca. 12-tiden. Jag hängde med Micke till arenan för jag skulle hämta en lapp, så passade på o tittade när Sam blev nordisk mästare och som även tog hem overall titeln, grymt presterat!

Ganska snabbt försvann jag in på hotellet och vilade lite, käkade massa riskakor och fixade iordning mig.
Efter en stund kom Micke och lade det sista lager färg, sen var det bara att knata ner till backstage och lägga sug med fötterna i högläge.

Dock gick det väldigt snabbt och när jag skulle ta på mig min bikini så tyckte jag att min färg var lite för ljus, så jag var tvungen att springa till spraytan och lägga ett till lager. När jag hade torkat sprang jag snabbt till backstage och började ladda och pumpa, dock hade jag velat ha betydligt mer tid än 15min.

Jag blir aldrig riktig nervös, bara lite exalterad och givetvis lite positivt pigg i magen när man står vid trappan och väntar på att kliva upp. Otroligt härlig känsla!! Älskar att stå på scenen, förutom prisutdelning som är den jobbigaste biten, då är jag nervös.

Jag hade inga förväntningar på denna tävlingen då jag tävlade mot Nordens bästa tjejer, men en finalplats var mitt mål iaf. Det blev final och jag fick göra min I-walk, dock kändes det inte lika bra som dom andra gångerna. Det gick för fort mellan förbedömningarna och finalen, jag hade velat ha en timme iaf och ladda och pumpa lite extra. Det blev även en pallplats för mig och slutade med ett brons på nordiska mästerskapet för mig! Jag är självklart jätte glad och nöjd över min säsong, men hade känts bättre med ett silver givetvis 😉🏆

Efter alla bodyfitness klasserna var klara möttes vi upp och plåtades då vi alla från team Sweden fick en pallplats :)

Därefter mottogs jag av många gratulationer och komplimanger över min bikini som jag sytt, vilket är otroligt roligt! Utanför möttes jag upp av min coach Micke och min familj, otrolig fin känsla!❤️

Jag gick in och bytte om på toan sen gick vi och käkade på en jätte fin restaurang i Allingsås innan vi åkte hem till Tidaholm. Vi var hemma redan strax innan åtta och beställde hem mat från grekisk Athena i Tidaholm och hade en super mysig kväll med massa gott!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo