» Mot SM Bodybuilding 2016

Torsdag, två dagar till tävling o det var dags att börja ladda, jippi!! Jag började med 1h cardio sen hem och börja äta varannan timme: 150g färdigkokt jasminris, ca 300g torskrygg och kanel o lite salt, mums!! Myste till det ordentligt med mitt ris och film. Såg "nyckeln till frihet" väldigt bra film!

Fredagen var här, dagen innan tävling. Jag hängde med Felix till sats Odenplan tidigt på morgonen. Han tränade medan jag gick ett lugnt tempo på bandet i 45min.

Ris hade jsg med mig så jag kunde börja äta direkt efter cardion. Sen åkte vi hem gjorde oss redo och började resan mot Västerås. SM 2016!!

På vägen stannade vi så Felix fick käka lunch och strax efter var det min tur att fylla på men ännu mer ris och lite torsk, smakar lika gott varje gång.

Resan gick snabbt och smidigt, när vi var framme till tävlingshotellet Scandic var det bara att ligga i sängen med benen i högläge och vänta in min coach Micke och inregistreringen.

Inregistreringen gick också smidigt, drog ut lite på tiden, men träffade många roliga ansikten att hälsa på. Jag mådde då fantastiskt bra också så jag orkade vara trevlig :) haha innan vi gick tillbaka till hotellet stannade vi till på en Thaibuffe så Micke och Felix kunde käka. Jag knaprade upp ett riskakpaket 👍

När vi kom till hotellet var det dags att lägga färg. Micke lägger min färg så det är väldigt smidigt, sen var det dags för det bästa, standard, skåla i torrt vin chablis och riskakor!! Sååå gott!!!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo