» Dagen efter SM tävlingen

Dagen efter tävlingen, alltså söndag morgon, vaknade med en underbar känsla men fortfarande mätt från gårdagen haha den klakkkakan satt som en smäck 😅🙈 men som jag längtat efter hotellfrukost!! Så vi gjorde oss i ordning och knatade ner till frukosten.

Därefter checkade vi ut och tog oss till tävlingsarena för att kolla på dagens tävlingar, bikinifitness och bodybuilding :)
Det var många som gratulerade min vinst och det var roligt att få en dag att bara ta in allt och själv sitta i publiken :)

Det var en lång paus på ca. 3 timmar, så jag och Felix tog en skön promenad och satte oss vid en bänk vid vattnet i solen, jätte skönt. Sedan mötte vi upp Felix vän Per-Arne så tog vi en promenad i parken. Sen fick vi runt och letade efter något gott ställe att käka lunch på, men mycket var stängt eller fullbokat. Så vi hamnade tillslut på Jensens boufhouse, jsg var sugen på kött o potatis :)

Vi var hemma i hyfsat tid, vid 20-tiden och då fick det bli tacos la fitness haha. Kycklingfärs som jag kryddade själv och med kvargsås ich annat gott! Efterrätt blev det lohilo glass och en ny kvarg, hallon cheesecake. Blev ju någon bar och choklad under dagen, men nu var det tillbaka till tävlingsdieten. Måndagen började allt igen 😃💪




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo