» Dagen efter NM

Jag och Felix övernattade hos pappa, men jag hade svårt att sova även den natten. Strax efter 05 gav jag upp och gick ut på en promenad runt ringleden(ca1h) det var väldigt skönt, riktigt höstmys och inte en kotte ute.

När jag var tillbaka sov alla fortfarande och jag kröp ner i sängen igen.
Pappa och Carina dukade upp ett stor härlig frukost när dom vaknat. Frukost kan ju vara den godaste måltiden, speciellt när det finns så här mycket gott och man kan sitta länge och äta, bästa! Pappa tog även fram lokal tidningen, västergötabladet där jag var med på en liten intervju tidigare i veckan. Bra artikel men tyvärr fel bild, den var från förra SM.

Efter frukosten drog vi till pappas jobb, till deras gym och körde:) jätte kul! Visade pappa några övningar som han kan änvända sig av nu när han har kommit igång och träna.

Efter passet var vi hungriga och skjutsade hem pappa och Carina. Sen åkte vi o köpte pizza, en riktig pizza med kebabsås som inte finns i Stockholm 😜 vi åkte till mamma som planerat, då även Therese och barnen var där. Käkade pizza och lite gott som mamma fixat, mums :)

Både jag och Felix var väldigt trötta efter dessa intensiva dagarna, så det var skönt att åka hem i tid för att ha lite mysig söndagskväll. Jag var även riktigt sugen på "frukost nr.2" haha så det blev en kvällsmat som jag är uppväxt med istället för middag. Sååå gott! Åt massor med mackor och även naturgodis till filmen trots att jag var så mätt att jag knappt kunde andas haha




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo