» Ben weider legacy cup

Jag har haft en otroligt rolig helg i Finland då jag för första gången tävlat internationellt! Även lärt känna vänner för livet!

Jag var ute i god till till Arlanda just för att jag aldrig flugit själv tidigare och resan gick jätte smidigt. På Finlands flygplats väntade jag in tre andra svenskar som kom från annat håll, Caroline, Kristin och Sam. Tillsammans letade vi reda på en buss som skulle ta oss vidare till Lathi som låg 10mil från flygplatsen. Det var lite struligt men vi kom fram. Kristin och Sam skulle bo på scandic medan jag och Carro skulle dela rum på Pajalathi som visade sig låg en bit utanför centrum.

Jag och Carro åkte direkt till tävlingshotellet för inregistrering och färgläggning, Kristin och Sam kom strax därefter. Det kändes lite oorganiserat men blev bra tillslut. Jag och Carro missade bussen som skulle ta oss till vårt hotell så vi fick sitta o vänta i två timmar till nästa. Det var en ständig väntan till allt. Vi var på plats kl.14 och inregget började 16, klockan 20.30 var vi äntligen på vårt hotell och kunde slappna av o börja ladda ordentligt med riskakor och vin 😍🍷

Jag fick ett ordentligt tryck innan det var dags att gå till sängs haha syns Dick inte lika bra på bild 😜

Kl.07 var vi på plats på tävlingshotellet Culumus för att lägga sista lagret färg. Därefter tog vi bussen till arenan och la oss backstage. Strax efter kom även Kristin och Sam. Jag fick det lite stressigt då jag var andra klassen först upp, jag hann inte ladda så mycket och det fanns inga vikter att låna. Dock kom Carina inspringandes backstage och hjälpte mig att pumpa upp och peppa mig 😃

Vi var bara 6st i min klass så efter förbedömningen med kvartsvöndningar så gick alla vidare till final:) så det var 3-4 timmars väntan på att få gå upp på scenen för att göra sin I-walk.

Backstage träffade jag på Maiji som också är från Better Bodies som jag lärde känna på FIBO mässan, jätte söt tjej från Finland som också tävlar i bodyfitness. Hon kom tyvärr inte vidare till final i hennes klass.

Ca 1 timme innan showtime började jag fixa iordning mig och ladda ordentligt med carbs 😍 hittade även ett par hantlar som jag fick låna.

När det var dags för final kände jag mig väldigt lugn och självsäker, brukar inte bli så nervös i vanliga fall heller. Jag hade inga förväntningar alls utan jag ville ut o ha kul. Jag kände att jag var i min livs bästa form så bara med det var jag super nöjd.

Jag kan säga att jag har aldrig svettats så mycket på en scen som jag gjorde där. Strålkastarna var glödheta och det rann svett från mig. Jag vet att jag tänkte att jag hoppades att det inte sundes. Sen kan jag också säga att det var nog den roligast tiden jag haft på scenen, kände mig väldigt självsäker och hade sååå kul! Massa endorfin kickar!!

Det var också otroligt härlig stämning backstage mellan alla tävlande. En tjej i min klass berättade att hon följt mig en tid på instagram och ser upp till mig, vilket gick rakt in i hjärtat. Jag är fortfarande ovan vid att höra att andra följer och inspireras utav mig, speciellt utanför Sverige :) Det kom även fram två andra tjejer som gratulerade mig berättade att dom visste vem jag var och att vi skulle ses på Nordiska om två veckor. Det är väldigt verkliga inga onda blickar backstage utan alla ger varandra komplimanger och beröm, Verkligen jätte kul!

När alla längdklasser gjort finalerna var det dags för prisutdelning och det däremot är alltid lika nervöst.
Det gick snabbt och jag blev lika förvånad varje gång en tjej räknades upp som lägre placering än mig och tillslut var det bara jag och en tjej från Schweiz kvar!
Kändes magisk och sedan ropades jag upp till en andra plats. Jag var verkligen super nöjd med mitt silver, men just i stunden så är jag alltid lite tävlingsmänniska och tänkte att det kunde ju gått ännu bättre haha. Jag åkte till Finland med inga förväntningar alls, mitt lägsta mål var att iaf ta mig till en final plats och att jag tog silver ör jag super nöjd över!!

När jag kom ut backstage var det många som ville ta kort, tjejerna själva, coacher och press.
När jag kom till min lilla hörna firade jag det med ytterligare lite kort och godis 😃

Snabbt packade vi ihop och tog oss till Sam och Kristins hotell som låg närmast, blev en raggar dusch och sen tig vi oss tillbaka till arenan för att se proffstävlingarna, dock fick vi inte komma in utan att betala 500:-/pers!! Vilket vi blev irriterade över. Vi hade bord bokat med Carina, alex mm kl.21 och klockan var 18 o vi var redan väldigt hungriga, så vi åkte o käkade lite innan middagen:)

Vi åkte till någon spansk restaurang och jag var super nöjd över min mat! Sååååå sjukt gott!! Kycklingfilé, kantarellsås med potatisgratäng och vitlöksbröd till det.

När vi hade käkat klart valde vi att käka efterrätten på Burger King, jag åt en god oreo kladdkaka

Nu hade tiden sprungit iväg till klockan 20.30, så vi knatade vidare till dom andra på en väldigt fin restaurang där dom andra var.
Där blev det ännu mer gott! Champagne och bruchetta till förrätt. Till huvudrätt blev det anka med päron och tryffelrisotto, till det blev det amarone vin, sååå gott!!

Därefter var vi riktigt mätta och belåtna, klockan hann bli väldigt mycket. Jag och Carro tog taxi hem och fick ca 3-4timmars sömn för carros flyg gick redan 8.30 på morgonen.

Jag hängde med carro morgonen efter i taxin och kröp ner hos Kristin och Sam kl.05 som vi planerat. Klockan 08 knatade vi ut på en morgon promenad innan vi högg in hotellfrukosten

Sen blev det att vila magen lite och dom packade iordning så tog vi oss till flyget.

Hade verkligen en super rolig helg med båda massa skratt, erfarenheter och en pokal med mig hem :) även väldigt glad över att fått lära känna både Sam och Kristin!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo