» Besök av fina Jenny & bikini pyssel

Jag fick en snabb beställning på en bikini veckan innan fitnessgalan, utav Jenny som jag sydde till tyngre, så hon skickade upp den så kag kunde ta måtten av den. Så hela onsdagen så satt jag med den, ställde till och med klockan för att sätta igång direkt. Dessutom var jag tvungen att flytta tillbaka till min lgh som har renoverats så det var ett stress moment i sig. Tack o lov så hjälpte Felix mig att flytta det värsta kvällen innan, så det gick ganska smidigt. 

Torsdagen var jag också ledig, på morgonen kom Jenny som skulle ha bikinin. Hon skulle komma till mig så hon kunde prova av bikinin så jag kunde göra klart den, för på fredagen skulle hon ha den 😅

Jenny har jag bara träffat några ggr i samband med att jag gjort hennes bikinis och träffat henne på senaste tävlingen. Känns dock som jag känt henne längre än så, super härlig tjej! 

Vi hade en mysig torsdag, vi åkte även till gymmet Sthlm och körde ett lagom anpassat pass efter Jenny, ett tömnings pass.

Det var super fint väder och jennys mat alarm ringde, hon skulle få börja äta sina  sötpotatisar. 

Obeskrivlig känsla, sol och första kolhydraterna efter en tömning 😉

När vi kom hem fick jag käka och sen gjorde jag klart bikinin medan Jenny myste med min hund Bella. 
Blev väldigt nöjd över bikinin

Jenny sov över hos mig som vi planerat och morgonen efter startade vi med en super härlig promenad med Bella runt Djurgården. Därefter var det dags för mig att jobba och Jenny skulle checka in på hotellet och ladda inför lördag då hon skulle tävla. 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo