» Midsommarhelgen med bästa Felicia

Torsdags morse åkte mamma och på kvällen kom Felicia som skulle stanna över helgen. Jag mötte upp henne på Gymmet Sthlm så körde vi ett grymt ryggpass, vi pushar alltid varandra till max och lite till ;)

Vi åkte sen och handlade lite mat o gjorde oss en god kycklingsallad som vi käkade på balkongen.

Midsommaraftons morgon började vi med ett besök på ryggkliniken med varsin behandling hos Micke och Campgiani. Både jag och Felicia kände oss knockade när vi gick därifrån och fortsatte med en promenad runt Djurgården.

Dagen spenderade vi med shopping på mall of Scandinavium och ett axelpass på Odenplan.

Efter vårt axelpass var vi hungriga och tänkte laga oss lite nyttigare variant av midsommar mat och jordgubbstårta till efterrätt. Det vi missade dock var att Ica hade stängt haha som tur fanns det lite rester hemma, så det blev gott iaf :)

Lördagmorgonen var jätte fin och vi hade bra med energi så det blev en skön promenad runt Djurgården och dessutom lite löpning :) god frukost sen taggade vi på nytt med ett armpass på Delta. Vi ville inte göra bort oss igen så vi handlade lite gott naturgodis på vägen hem från gymmet. Felix hade fixat lunch så det var bara hugga in som hungriga vargar :)

Eftermiddagen och kvällen kunde vi inte avsluta bättre, vi drog till Gröna Lund och blev som barn på nytt!! Det var länge sedan jag skrattade så mycket! Tårarna bara sprutade och tappade rösten i mellanåt 😂😂

Tack bästa Felicia för en super helg! Du ger mig så mycket energi, alltid roligt med dig, kan prata om allt och vi har alltid grymma träningspass! Saknar dig redan! ❤️



Anonym
30 Juni, 2016 - 10:09

Du är den finaste bästa vän jag har ❤️ Älskar dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo