» Första lediga helgen tillsammans

Felix slutade jobbet vid fyra och då tog vi bilen som han lånade från jobbet över helgen och åkte en liten sväng. Blev en liten mini picknick vid Långholmen, sen handlade vi mat på Martin Olsson. På kvällen lyxade vi till det och lagade hemmagjorda högrevsburgare med portobellosvamp som bröd. Jag gjorde även en jätte god dressing på kvarg, lågkalorisås o kryddor.

När vi hade käkat upp fick vi en busig ide om ett kvällsdopp, så vi tog bilen ut till Djurgården, men vi båda bangade ur då det var alldeles för kallt!

Lördagsmorgonen startade vi med backintervaller i Hammarbybacken, vi tog oss upp fyra gånger😅💪 sen avslutade vi med lite vader för att mjölka ur det sista som fanns kvar.

När vi kände oss nöjda med våran prestation i Hammarbybacken åkte vi till Reload på Sveavägen och käkade lunch och en super god sockerfri dessert!

Det var väldigt fint väder så vi åkte snabbt hem bytte om och packade picknick korgen och åkte till Blålauguen som ligger i Ekerö. Jätte fint badställe, dock han jag bara simma ca 20 min, käka lite mellis innan himlen öppnade sig och det var bara att packa ihop och åka hem igen. Men lite sol och mys han vi med iaf :)

Vi hade planerat att vi skulle till grönan och gå på sommarkrysset, men ändrade planerna pga vädret. Det blev träning,mat och bio i Mall of Scandinavium, vilket blev riktigt bra! Vi såg Livet efter dig, den var riktigt bra! Rekommenderar den starkt!

Söndag blev shopping på stan och fotboll o tacos på kvällen. Jag käkade fishtaco med torsk och lowcarb bröd, riktigt gott! Bättre än ingen alls iaf ;)
Vi hade verkligen en super mysig helg, kunde knappats blivit bättre! ❤️




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo