» Super fredagsmys med mamma, Therese och barnen

Jag har längtat så efter denna helgen och den var helt underbar med familjen! Åkte tidigt vid 8-tiden till Skövde. Tog mig dagliga morgon rutin med 1h cardio, blev en promenad ute eftersom gymmet inte hade öppnat. Jätte skönt och dessutom hade jag med mig god frukost till tåget som smakade ännu bättre :) 
 
Hann med lite jobb och godis på tåget, mysigt att åka tåg!
 
När jag var framme i Skövde kom syrran med barnen o hämtade mig så åkte vi till Falköping och mötte upp mamma som planerat in en super bra idé! Osterian 😍👌 så vi käkade ostbuffe som var sååå gott! Jag som älskar ost! 
 
 
 
 
 
 
 
Mätta och nöjda gick vi o kikade i butiken där det fanns massor av julsaker och även massa ostar o gott! 









 

Därefter åkte vi hem till Tidaholm, till mamma och hade en super mysig kväll med mycke lek på dagen och massa gott på kvällen! Jag åt så jag trodde magen skulle spricka haha
 
 
 
 
Roligt nog så gjorde jag en telefon intervjuv med Västgöta-bladet tidigare i veckan som kom ut i fredags så jag fick läsa den på hemmaplan :) 
 
 

Haha söta Charlie :) 
 
Mamma hade missat att handla en viktig ingrediens så jag fick cykla till kiosken. underbar småstads känsla att cykla till kiosken :) 
 
Förrätt: räksoppa 
 
Förrätten var super god! 
 
Huvudrätten var också super god! Potatisgratäng med chili och kyckling
 

Efter maten dukade mamma fram en massa gott, allt från naturgodis, lösgodis till fudge och olika chokladkakor. Allt förutom lösgodiset tog slut 😅🙈
 
 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo