» Silver i Bodyfitness SM 2015

Då var dagen här! Kl.06 ringde och vi lade på ett extra lager färg innan jag fixade iordning mig. När sminkningen var gjord gick vi ner till frukostbuffén och jag gick lov att äta några mackor, smakade såå gott! 


Jag smet upp till rummet när jag hade ätit klart och fixade iordning håret. 
Kl.08 var vi på plats backstage och började försiktigt att ladda och så småningom pumpa upp, vi var nämligen först ut. Vi var på scenen vid 9-tiden. 
Micke laddar upp mig :) 

Jag har svårt för att bli nervös, utan det hela känns så overkligt. Snabbt gick det också, helt plötsligt hade vi varit på scenen och gjort förbedömningarna vid 9-tiden. 




Efter första ronden, förberederna gick jag ut och hälsade på pappa o Carina och mina underbara vänner som kom för att heja på mig, såå kul och extra motiverande.
Micke meddelade mig att jag var vidare till final och fick gå tillbaka till backstage, äta ris och vila. 



Jag hade inga problem med att vila utan jag sov med benen i högläge och med min lyckomaskot som jag fick utav Frida Bålfalk som var från Teamet. 

Det var otroligt tryggt att ha Micke Genberg som coach som jag la allt ansvar till, han hade full koll på allt och han sa när och vad jag skulle ladda med. När vi började närma oss var det dags för laddning igen :) denna gången öste vi på lite mer av allt, gott!! Även två shottar Jägermeister åkte ner som vid förbedömningarna haha 

Även min teamledare Helene Ahlson tävlade, tur nog i klassen under mig i -163cm 
jag & Helene

Även min fina vän Josefin Pettersson som är med i stora teamet, Better Bodies tävlade i BF, men i korta klassen. 


Nu var det dags för final och lite nervös blev jag, för nu skulle vi köra T-walk. 
Även det gick otroligt fort och jag hade såååå kul!! Slutligen står jag där som tvåa med ett 1poäng från vinnaren Elin Eborn som var fantastisk! Visst känns det lite surt att det skilde bara 1poäng från vinnaren, som även tog hem overallen. Hon fick 8poäng, jag 9 poäng och trean Ullrika Tunberg som vann SM veteran två veckor innan fick 17 poäng. Så jag är väldigt nöjd med min prestation och otroligt tacksam att jag har Micke Genberg som coach, hade inte klarat det utan honom! 
















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo