» Fredag, inregistreringen inför SM

Vaknade av att klockan ringde kl.08, har gått upp kl.6 hyfsad pigg varje dag i flera veckors tid, men nu när klockan ringde 08 var jag dödstrött. Jag behövde inte göra någon morgoncardio om jag själv inte ville för att det skulle kännas bättre psykologiskt, onej, jag käkade mitt första laddningsmål 200g ris o kanel i sängen framför Nyhetsmorgon, jätte mysigt! Sen vilade jag faktiskt lite till, var såå trött. 

Kl.12 var det dags för mitt andra laddningsmål, ris och harriverconverts :) 

Packade ner det sista, min laddning ;) innan Micke kom och hämtade upp mig vid 13-tiden, mot SM Västerås. När vi var framme kopplade vi av en stund på hotellet och kl.15 var det dags för mitt tredje mål. 

(Körde dock inte på vitargo eller bilar)



Efter jag hade käkat gick Micke ut och käkade en godare lunch haha och jag var fortfarande dödstrött, så jag vilade tills han var tillbaka. Kl.18 gick jag käka igen, samma som dom andra målen. Därefter gick vi till inregistreringen, kul och träffa massor av tävlande atleter som man både känner men också som man har lärt känna via sociala medier. 



Jag & fina Madeleine Persson 
Jag & Micke på inregistreringen 

Därefter tog vi en promenad i Västerås gör att hålls igång kroppen och jag fick även lov att äta upp nästan ett helt riskakor paket :) gott! 
Laddningen med riskakor fortsatte och sista vattnet ströp jag vid 19-tiden. 
Vi gjorde en formkoll sen började vi lägga dom första lager färg. Där i mellan fick jag äta riskakor och drick 2-3 glas torrt vitt vin :) 



Glad tjej! :) 
Fixade volym i håret och på med lösnaglarna när färgläggningen var klar, sen sovdags. 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo