» Nu startar dieten och resan mot SM

I måndags startade jag min tävlingsdiet och resan mot SM. Det är blandade känslor, grymt taggad på att se vad som döljer sig under offseason formen och efter allt slit denna säsongen. Jag har kört på riktigt hårt och jag har tillåtit mig äta mkt så jag har lagt på mig en offseason form för att kunna utvecklas. Samtidigt så är det lite nerver och press från mig själv. Jag har aldrig tidigare lagt på mig så här mkt tidigare, ligger på en vikt runt 70kg. Så det finns en hel del att skala av denna gången och min förra diet var otroligt tuff, men denna gången kommer jag vara "snällare" mot mig själv och tillåta mig påfyllnadsdsgar varje lördag och ett fritt mål på söndagen ända fram till en månad in på diet, sen beror ju allt lite på hur formen ser ut under resans gång. Även denna gången kör jag utan coach och lägger mitt egna kostschema och litar på att jag känner mitt kropp bäst och har pålitliga och kunniga vänner som jag kan ventilera mig med när jag får mina hjärnspöken. Har dock en mental coach denna gången som kommer vara till stor fördel och ett nytt grymt team, Team Forever Fit By Better Bodies som kommer stötta mig. 

Även denna gången är siktet mot guld och denna gången krävs ännu mer av mig, för nu är det SM som gäller! Jag ska bli svensk mästarinna i bodyfitness -168cm!! Jäkligt nervöst när jag tänker på det, men för mig är det allt eller inget som gäller, det är så jag fungerar. Jag kan inte sikta på något annat än att vinna om jag ska prestera mitt bästa, sen är det upp till vad domarna tycker, men jag har mitt mål och jag ska göra mitt bästa! Nu köööör vi! 

Min form vid dietstart


Anonym
17 Maj, 2015 - 10:23

Jäklar vilken tränad kropp du har!

Svar: Tusen tack!! :)
Jenny Söderström

Emma
27 Maj, 2015 - 10:23 / BLOGG: http://emmaaa.shapemeup.se

Sitter och googlar på just att lägga upp sin tävlingsdiet själv och hamnade här... :P Kul att någon gör det! Jag kommer göra detsamma inför luciapokalen, är insatt i kost och känner att det kan bli otroligt fånigt att någon annan ska tala om för mig på vilken tid jag ska äta XX gram ris. Men mental coachning givetvis, jag har kunniga att bolla med vid behov. Har du några tips eller saker man borde tänka på? Du får jättegärna maila eller svara på min blogg, kommer antagligen tappa bort detta annars, haha!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo