» Super mysig helg med mamma

Nu har jag lämnat mamma på centralen efter en super mysig helg! Hon kom i torsdagskväll och då åkte vi hem till mig och myste. Jag lagade Thai gryta och det blev även lite rödvin och choklad. 



Fredagen åkte vi ut på stan o kikade lite. Vi hamnade på Rödeorm och käkade lunch, ett ställe som mamma minns att bi käkat på när vi var små. När vi satt där och käkade såg jag att det satt ett gäng som tittade på oss, men jag la inte mer energi på det. När dom sedan gick var det en kille av dom som gick fram ich frågade efter mitt nummer. Givetvis sa jag nej och när han gick sen fick vi oss ett gott skratt, men modigt av honom! 


När vi kikat klart på stan åkte vi hem för att förbereda oss för kvällens aktivitet. Vi skulle på föreställningen Evita. 


Min fina mamma ❤️

När vi skulle åka in till stan så hängde det blommor vid dörren. Då hade söta underbara Felicia varit förbi och lämnat blommor till mig för ATG jag fyller år. Hon visste att deg var en dag tidig men skulle inte hinna på min dag. Hon är för go!! 


Innan föreställningen drog igång tog vi oss ett glas vin. 



Evita var otroligt vacker och bra, riktigt kul att gå på föreställning! Det vill jag försöka göra oftare. 





På lördagen käkade vi lite frukost och sen gick vi ut o gick o gick o gick :) 
Vi gick runt Djurgården stannade o tog en kaffe, gick vidare. Vi fortsatte upp mot Rosendal och hittade Rosendals trädgård. Jätte fint och säker otroligt vackert där på sommaren med alla blommor. Det fanns fik o restaurang där så dit ska jag gå när det blir lite finare. 




Vi fortsatte vår promenad längs Djurgården och hamnade på sjöcafet, där åt vi lunch. God lax pasta innan vi fortsatte promenaden mot gamlastan:) 


När vi var framme vid gamlastan letade vi efter ett fik och unnade oss lite gott. 


Nu skulle vi hem och eftersom vi gått hela dagen ich det blev så fint väder så fortsatte vi vår promenad från gamlastan hem till Gärdet. 


Vilade benen hemma en stund sen begav vi oss igen. Denna gången tog vi tbanan in till skanstull och åkte upp till "Himlen därtill" och tog oss en drink och njöt av den fina utsikten ut över Stockhom. 


Efter drinken så gick vi till gamlastan och tog en riktigt gid pizza. Sen åkte vi hem och var jätte trötta och nöjda :) 



Haft en super mysig helg med mamma och känner mig utvilad och nöjd, som mamma sa hela tiden, hon var nöjd;) trots att jag varit tokförkyld hela helgen så har det varit jätte härligt. Tur i otur att jag var förkyld så slapp jag träningsångesten :) 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo