» Heldag med Felicia

Igår var både jag och Felicia lediga så vi körde en heldag. Hon hade först tid för att tatuera sina ögonbryn på söder kl.11 och jag skulle haka på. Jag var trött och låg o drog mig lite extra i sängen, sen fick jag självklart brådis som alltid. Jag skulle tajma in Felicia så vi tog samma tåg, så jag fick springa hemifrån. Sprang hela vägen fram till tbanan och ser att jag hinner. Får ett sms av Felicia att hon ev inte hinner med det tåget och jag svarar tillbaka att då slutar jag springa. Ställde mig istället skönt i solen, men får ett nytt sms -SPRING!!! Jag hinner.
Hahaha så då fick jag börja springa igen och precis när jag är framme och trängt igenom mig alla finnar som kommit från Finlandsfärgan så får jag ett nytt -jag hann inte. Tar tåget om 10.
Haha jag skratta högt och svara tillbaka -Din lilla skit!
-cardio time baby! 

Tillslut satt vi på samma tog och åkte till salongen där hon skulle fixa sina ögonbryn. Såg lite obehagligt ut, men snyggt blev det! 

Därefter gick vi och käkade på broncs och sen strosade lite på stan innan vi åkte hem till mig.


Hemma hos mig käkade vi lite godis (Pwo) snackade skit och åkte senare iväg till sats Odenplan och körde ett tungt armpass. Nytt PB för min del, 18kg i hantel curls! :) 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo