» Först fick Anki kötta ben, sen var det dags för mig & Felicia för vårt benpass

Igår var det dags för veckans benpass med Felicia, grispass :) men först mötte jag upp Ann-kristin på sats Medis så fick jag piska henne först! Hon fick köra 
Böj 5*20"
Ben press super set med smala pressar 4*10"+10"
Legcurl 4*25 
Bra krigat och hon kunde knappt gå mellan maskinerna 😂😂


Direkt efter åkte jag till sats Odenplan där Felicia väntade på mig. Det var dags för vårt brutala benpass. Som vanligt en massa böj, pressar och legcurls. 
Både jag och Felicia är ju flum 1 och flum 2, dessutom när vi har noll energi efter benpass så är det alltid något vi strular med :) 

Denna gången hoppade Felicia på bussen utan mig haha jag var lite seg och precis när Felicia hade sagt hon ska med så stänger han dörren och säger -nähä 
Felicia döda ben snubblade även inne i bussen när han oförberedd åkte, haha hade jag velat se! Istället fick jag gå till nästa station dör Felicia hoppade sv skul skulle vi ta nästa buss. Dock på vägen träffade jag på en bekant jag inte sett på länge. Vi stod och snackade en stund så ser jag bussen åka förbi, jag avbröt vårat samtal och började springs med mina svaga ben och kommer fram till hållplatsen där Felicia sitter och undrar vart jag tagit vägen. Självklart missade vi även den bussen på håret! Haha 😂😂 tillslut kom vi hem till mig, men denna gången hade jag tinat mat så vi slapp äta gröt till middag. 




Avslutade på 340kg i benpressen 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo